Bloggtoppen

Blogg listad på Bloggtoppen.se

tisdag 23 november 2010

Svans-tricket

I natt har inte varit en vanlig natt i palatset. Det har varit en katt-attack-natt. Charlie har följt sitt vanliga schema som innebär "ta över hela kudden och tryck ut dem ur sängen så mycket jag kan" schema. Han har också varvat med "hoppa från hyllan i mattes mage så hårt jag kan" och "klös på allt som sticker ut från täcket" samt "hämta alla leksaker som låter/plingar/dinglar och lägg dem mellan matte och husses huvuden".
En helt vanlig natt för honom.
Men, i natt har även Sonja varit i farten. Hon har ett väl beprövat trick som funkar varje gång och är grymt irriterande!
Hon sätter sig på magen och lägger svansen precis under näsan på en. Bara så precis så de längsta hårstårna nuddar näsan på en och framkallar nysningar.

När man 03.45 vaknar av en nysattack så sitter fyra gula ögon och stirrar på en, inte så konstigt att man får  mardrömmar...

5 kommentarer:

  1. Ja katter de kan och vet vad ska göra för att få lite uppmärksamhet :))))

    SvaraRadera
  2. "Fniss" Tack för tipsen! Vi brukar bara stirra tills de vaknar och då brukar de faktiskt gosa lite. Nosbuff

    SvaraRadera
  3. Vår matte är likadan. Hon vill bara sova på nätterna. Har liksom inte alls fattat att det är allra bästaste bustiden. :) Kurr och burr.

    SvaraRadera
  4. Det där svans-tricket kan vi med *fniss*
    Fast de fungerar mest på husse, han är killigare än matte, hon bara håller fast svansen lite löst och sover vidare...

    SvaraRadera
  5. Vad är det med katter som stirrar egentligen? De kan ju på riktigt stirra tills man vaknar, det fungerar då inte om jag gör det.. Laserblick som psykar en att vakna :)

    SvaraRadera