Bloggtoppen

Blogg listad på Bloggtoppen.se

lördag 20 november 2010

Första fyllan

Igår serverades det tacos med go-vin i kattpalatset till oss människor. Katterna fick whiskas i gele med extra mycket fisk. Charlie tyckte det var orättvist och ville också smaka av människomaten.
Under hela middagen höll han på och skulle upp på matbordet och vi lyfte ner honom gång på gång. Det var som att något triggade honom extra mycket, han bara skulle upp på bordet!
I ett obevakat ögonblick när vi höll på att plocka undan maten, hoppar han upp på bordet och hittar det han söker: Vinglaset!

Charlie- "Slick, slick, slick, sörpel sörpel, mmmmm va gottt..."

Charlie däckade och sov i två timmar. När han vaknade tittade han pömsigt på oss och började genast spana efter mer vin.
"På bordet! Dit ska jag! Mer vin! Thooohoo!"
Som tur är låg vi steget före och hann ta bort glaset.
Första fyllan går bara ner i åldrarna, grabben är ju bara 18 veckor... herregud..

12 kommentarer:

  1. Hej. Vi har skrivit några rader om er blogg. /Tass

    SvaraRadera
  2. Hej! Vi hittade just hit! Kul med nya kompisar! Vi tittar in flera gånger! Tasskram

    SvaraRadera
  3. Haha! Samma som när min Walle slickade i sig makens öl som stod på vardagsrumsbordet. Han vinglade fram till sin kattbädd och somnade och sov en bra stund.

    Fin blogg! Hittade dig via Katthemmet Kompis' blogg.

    SvaraRadera
  4. Mjausan! Fick höras om er från Katthemmet Kompis. Kul att råkas. Hm, så är det från vindrickande katter som kommentaren "tagit en jamare" kommer ifrån? Hmm... Vi måste undersöka vidare. *vinkar med tassen*

    SvaraRadera
  5. Så fin blogg ni har!
    Får vi lägga upp en länk till er? Ni får gärna länka till oss, fast vår blogg är mest mattes. I vår länklista finns länkar till våra 4 benta vänner, både kissar och skällisar.

    Kul kisse som tar sig en jamare, men är han inte liiite ung för första fyllan? *fniss*

    SvaraRadera
  6. Mjausan hej och välkomna i kattbloggosfären! Kul att se nya pigga tassar och vänner med svans! *buff*

    Förresten - se upp med fylleristen! Alkohol är giftigt för katter. Be honom tassa helnyktert i fortsättningen!

    NosPussar och TassKramar Wikki & Nova

    SvaraRadera
  7. Hej! Vi hittade hit via en länk i katten Sippos blogg. Skojigt med fler kattbloggar! Här var så tjusigt i palatset, så vi kommer säkert att titta in fler gånger. Kurr och burr.

    SvaraRadera
  8. Hej hej! Vi hittade också hit via Sippos blogg, och vill jättegärna länkas med er, för ni verkar vara trevliga jamare alla tre. Bra personal verkar ni också ha - sådant är viktigt!

    Tass från klosterkatterna genom Imma, abbemissa.

    SvaraRadera
  9. Tass på er!

    Simba mitt ynk till lillebror, tog sig lite likör när han bott hos oss någon vecka. Undrade vad de skulle bli av honom, inte bra att börja med starkvaror så tidigt ju. En annan nöjer sig med lite kattmynta på lördagen. :)

    Nosgos

    SvaraRadera
  10. Tack så hemskt mycket för alla kommentarer! Och tack ni som länkat hit! Jag är väldigt ny på detta så jag skulle vilja svara er en och en men jag vet inte hur man gör.. Så fort jag fattat grejen ska jag länka tillbaka! Ha en fortsatt bra dag och tack igen för era underbara kommentarer!

    /Askungen

    SvaraRadera
  11. Hej!
    Jättemysig blogg! Man känner verkligen igen sig och det har hörts många glada skratt och jam medan vi läst. Vi tassar gärna in igen!
    Kramar och tassklappar från en kattälskande matte och en matälskande katt som också är ganska nya i bloggvärlden :-)

    SvaraRadera